M1 Dealer Site  
Search

Any term All terms

Main Menu
Home
FAQs
Bulletin Board (Forums)
Site Search
Downloads **
Email Elk Tech Support
M1 Training Videos
RP Training Videos
XEP Training Videos
XSP Training Videos
Webinar Training Videos
Go to Main Elk Website

View Topic
Forums :: ELK-RM "Software for User Remote Control" :: MIXZW ZWAVE Module Functioning Correctly

| Reply Reply |
MIXZW ZWAVE Module Functioning Correctly
Posted by ocesi on 10/03/2009 01:41 AM

Hardware: Elk M1 Gold ELK-M1XZW Leviton Vizia RF+ ZWAVE Dimmer 600 Watt (Model VRI06-1LX) I encountered an issue where the automation commands programmed via the RP to control MIXZW showed some erratic behavior. I have a few simple rules that turns my interior lights of when it's dark outside due to the sensing of motion from my Security Motion Detectors. This rule normally works but had stopped working correctly. live in the Toronto, Canada (EST) area at at approximately 1:30pm yesterday I had noticed that my interior pot lights were turning on when my security motions sensed motion even though Rules 16 and 17 specifically say "AND IT'S DARK OUTSIDE". This portion of the system had been functioning correctly for a few months ever since originally programmed I went through the following steps in an effort to resolve this: * I went through my Sunrise/Sunset and validated that it had not changed location. Didn't resolve it * Disabled and the rules 15, 16 and 17 then hit "Send to Control" Lights no longer turned on by motion detection * Re-Enabled Rules 15, 16 and 17 then hit "Send to Control" Lights started to turn on again due to motion detection Solution: * Powered Off the System and back on again. The Lighting control started to work correctly For reference I use 14% of Rules/Text with 86% still available. I don't have any text configured though. The problem may be due to the MIXZW module itself or the ELK M1 Gold but it's difficult to determine

| Reply Reply |